Jeugdhuis Tonzent wil ontmoeting, ontspanning en vorming bieden aan haar leden op een creatieve en sociale manier. Deze noemen wij de 3 pijlers van onze jeugdhuiswerking. Hiervoor organiseert het jeugdhuis een brede waaier van activiteiten. Tonzent houdt zijn deuren open op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag voor de gewone instuif, een ontmoetingsmoment voor de leden.

Hierboven op worden nog extra activiteiten georganiseerd, die telkens onder 1 of meerdere van onze 3 grote pijlers te plaatsen zijn. Jeugdhuis Tonzent wil, zoals elk jeugdhuis, met al deze activiteiten een alternatief aan het commerciële circuit bieden voor jongeren. Het jeugdhuis draait volledig op vrijwillige basis, en wil hiermee ook mensen actief betrekken bij zijn werking, om zodoende enkele waarden mee te geven.

Vrijwiligers, vrijwilligers en nog eens vrijwilligers! Dat zijn de stevige funderingen van ons jeugdhuis. Hoe meer vrijwilligers, hoe meer activiteiten en openingsdagen er zullen zijn. Ook jij kan vrijwilliger worden. Dat kan al heel snel en gemakkelijk!

  • Tonzent zelf openhouden
  • ideeën voorstellen voor alle soorten activiteiten
  • helpen tijdens een werkdag
  • helpen tijdens een activiteit
Ideeën?? Stuur ons een mailtje of bel naar de verantwoordelijke die het meest geschikt is voor jouw idee of thema. Hou zeker ook onze Facebook pagina in de gaten!

Hopelijk tot snel,

Team Tonzent